2021-11-28 15:55:19
ВИТЯГ З ПРОТОКОЛУ № 29/21
засідання спортивно-технічної комісії (СТК)
Федерації бейсболу та софтболу України (ФБСУ)
 
м. Київ                                                                                                          26 листопада 2021 року
вул. Авіаконструктора Антонова, 5  
Початок засідання – о 15.00 годині
У зв`язку з Карантином(коронавірус COVID-19) в Україні, засідання проводиться в режимі телефонної конференції.
Присутні: в режимі телефонної конференції Голова СТК – Ленець І. А., Виконавчий директор Дзюбенко Є. В., Відповідальний секретар Тодоренко В. П., Голова Колегії Суддів Болілий С. М..
Ленець І. А. – При обговоренні приймають участь четверо членів СТК, один в режимі телефонної конференції, тому всі рішення, які будуть прийняті на засіданні комісії, вважаються легітимними.                                                      
Слухали: пропозицію Голови СТК – Ленця І. А., який  запропонував обрати секретарем засідання Тодоренка В. П..
Голосували: «за» - одноголосно
Вирішили: обрати секретарем засідання Тодоренко В. П..
Слухали: Ленець І. А., який запропонував наступний порядок денний:
  1. Про розгляд легітимності трансферів до заявлених іноземних гравців команди     «АТМА-1991» Київська область в чемпіонаті та Кубку України з бейсболу.
Голосували: «за» - одноголосно
Вирішили: прийняти порядок денний.
ПО ПЕРШОМУ ПИТАННЮ:
Вирішили: На запит ФБСУ про легітимність трансферів до заявлених іноземних гравців  команди «АТМА-1991» (Elier Carillo Suarez, David Nena Justiz) отримали відповідь:
«Надіслані документи (трансфери) Кубинська федерація бейсболу (FCB) не видавала, вони не є автентичними документами нашої Федерації, також ми не знаємо особу (Juan Perez Sosa), яка підписала ці документи».
Враховуючи вище викладене СТК ФБСУ приймає рішення:
По-перше, в перенесених іграх І туру чемпіонату України з бейсболу, Вища Ліга 25-26.09.2021 року між командами «АТМА-1991» - «Ураніум», команді «АТМА-1991» за участь в іграх «нелегальних» іноземних гравців зараховуються технічні поразки (3) з рахунком 0-9;
По-друге, враховуючи данні результати, змінюється турнірне положення  команд-учасниць, команда «Ураніум» м. Кропивницький займає 2 місце, команда «АТМА-1991» займає 4 місце;
По-третє, в іграх Кубку України з бейсболу у яких приймала участь команда  «АТМА-1991» зараховуються технічні поразки з рахунком 0-9 і команді не нараховуються рейтингові очки;
По-четверте, у зв’язку із фальсифікацією та підробкою документів СТК ФБСУ порушує питання до Виконкому про відсторонення керівників команди «АТМА-1991» від участі у роботі Виконкому до закінчення каденції складу Виконкому та питання доцільності залучення їх до роботи у збірних командах України. Про рішення СТК ФБСУ проінформувати тренерів команд-учасниць, також інформацію розмістити на сайті ФБСУ.