2021-05-17 19:26:51
ВИТЯГ З ПРОТОКОЛУ 09/21
засідання спортивно-технічної комісії (СТК)
 Федерації бейсболу та софтболу України (ФБСУ)
 
м. Київ                                                                                                17 травня 2021 року
вул. Авіаконструктора Антонова, 5  
Початок засідання – о 15.00 годині
У зв`язку з Карантином(коронавірус COVID-19) в Україні, засідання проводиться в режимі телефонної конференції.
Присутні: Голова СТК – Ленець І. А., Виконавчий директор Дзюбенко Є. В., Відповідальний секретар Тодоренко В. П.,  в режимі телефонної конференції Голова Колегії Суддів Болілий С. М..
Ленець І. А. – При обговоренні приймають участь четверо членів СТК, один в режимі телефонної конференції, тому всі рішення, які будуть прийняті на засіданні комісії, вважаються легітимними.                                                      
Слухали: пропозицію Голови СТК – Ленця І. А., який  запропонував обрати секретарем засідання Тодоренка В. П..
Голосували: «за» - одноголосно
Вирішили: обрати секретарем засідання Тодоренко В. П..
Слухали: Ленець І. А., який запропонував наступний порядок денний:
  1. Про розгляд Протесту від тренера команди збірної м. Києва Євгена Ткаченко, про порушення Додатку № 6 «система розіграшу чемпіонатів України з бейсболу серед вікових категорій» при проведенні чемпіонату України серед юнаків U 12, який проходив в м. Рівне з 11 по 14.05.2021 року.
Голосували: «за» - одноголосно
Вирішили: прийняти порядок денний.
 
ПО ПЕРШОМУ ПИТАННЮ:
Вирішили: СТК ФБСУ прийняло рішення: по-перше, відхилити протест від тренера команди збірної м. Києва Євгена Ткаченка, як не обґрунтований; по друге, затвердити результати всіх ігор та відповідно зайнятих місць командами-учасницями в підсумковій турнірній таблиці чемпіонату України з бейсболу серед юнаків U 12, який проходив з 11 по 14.05.2021 року в м. Рівне.  
Про рішення СТК ФБСУ проінформувати тренера команди «Збірна м. Києва» Ткаченко Євгена, також інформацію розмістити на сайті ФБСУ.